De Autumn Sale bij Samsung

De producten van Samsung staan bekend om hun stijlvolle uiterlijk en krachtige hardware. De Galaxy smartphones en tablets worden ondersteund door het krachtige Knox platform, en hebben zo toegang tot de vele cloud-oplossingen van het platform. Hierdoor is uitrol, beheer en beveiliging van jouw apparaten makkelijker dan ooit. Je bestelt al Samsung’s producten snel en veilig via Dustin.

Gedurende dit najaar helpen Dustin en Samsung jou overal in contact te blijven met je collega’s en je vrienden en familie. De krachtige zakelijke producten van Samsung koop je nu met een jaar extra garantie.
Heb je meer vragen? Neem dan contact op met onze Samsung experts zodat jij de beste producten voor jouw bedrijf aanschaft.

Uitgelicht:
Samsung Galaxy A53 128GB smartphone

De Galaxy A53 is een upgrade van de A5X-serie op het gebied van processorkracht en grafisch vermogen, om beter te voldoen aan de eisen van gebruikers die onderweg veel videobellen en met multimedia moeten werken. Met deze sterkere processoren kun je meerdere programma’s tegelijk draaien op je telefoon wat een werkdag makkelijker maakt.

  • Krachtige Samsung Exynos processor met 6GB RAM
  • Batterijduur tot 60 uur bij continue audio-afspeeltijd

Dustin is Knox Certified Reseller en sinds 2019 Mobile Reseller Platinum, na vier jaar Samsung Business Gold Partner te zijn geweest. De Platinum partnerstatus wordt alleen toegekend aan betrouwbare partijen die de beste technische kennis hebben en klanten een uitstekende service en praktische ondersteuning bieden bij de aankoop van Samsung producten.


Producten