Poly's Autumn Sale bij Dustin

De producten van Poly zijn speciaal ontworpen voor de zakelijke markt. Met de comfortabele headsets vergroot jij je focus en comfort, en de speakers, geluidssystemen en telefoons houden jouw kantoor en vergaderruimtes verbonden met de wereld. Hierdoor weet je zeker dat jij nooit iets mist.

En deze herfst zorgen Poly en Dustin er samen voor dat jouw comfort ook nog eens extra voordelig is geprijsd zodat kwaliteit hand in hand gaat met de beste prijs. Hierdoor is het upgraden van je systeem voordeliger en weet je zeker dat je goed de winter en het volgende jaar in gaat. Wil jij weten welke producten het beste zijn voor jouw kantoor? Neem dan nu direct contact op met onze experts en wij helpen je graag verder.

Uitgelicht:
Poly Voyager Focus 2 headset

Creëer je eigen bubbel met de Poly Voyager Focus 2. Met drie verschillende niveaus van hybride actieve ruisonderdrukking (ANC) hoor je alleen wat jij wilt en moet horen. Zo werk je rustiger en met de ingebouwde microfoons met Poly Acoustic Fence-technologie hoort niemand jouw omgeving ongeacht wat er om je heen gebeurt.

  • Voorzien van 3 verschillende Hybride Active Noice Cancelling instellingen die je zelf kunt veranderen en wisselen
  • Makkelijk te wisselen tussen bluetooth en bedrade aansluiting


Producten