De Autumn Sale van Neomounts

Door decennialange ervaring is Neomounts by Newstar de beste keuze voor AV & IT hardware ophangsystemen en computerhouders. Met deze oplossingen zorgt Neomounts ervoor dat jouw bureau makkelijk ergonomisch in te richten is en jij met een gezondere houding aan je bureau zit, wat beter is voor je rug en gewrichten. Zo blijf je gezonder aan het werk.

Gedurende dit najaar zijn geselecteerde producten van Neomounts by Newstar blijvend in prijs verlaagd bij Dustin om jouw kantoor en personeel verder te helpen. Bekijk daarom nu de monitorarmen, en pc-, notebook-, tablet- en thin clienthouders van Neomounts nu in onze shop of laat je adviseren door één van onze experts.

Uitgelicht:
Neomounts by Newstar dubbele monitor bureausteun

De Neomounts by Newstar DS70-810BL2 is een full motion bureausteun voor twee flatscreens tot 32" met een maximaal draagvermogen van 9 kg per scherm. Dankzij de veelzijdige kantel- (90°), roteer- (360°) en zwenktechnologie (180°) kan de bureausteun aangepast worden naar iedere gewenste kijkhoek en kan optimaal worden geprofiteerd van de mogelijkheden van de schermen.

  • Makkelijk ergonomisch instelbaar met gasgeveerde hoogte- en diepteverstelling
  • Compatibel met het VESA installatiesysteem en uitgerust met Quick-release voor eenvoudige installatie van een nieuwe monitor
Producten