Microsoft Autumn Sale bij Dustin

Het veelzijdige assortiment van Microsoft sluit moeiteloos aan bij de eisen van een werkdag, ongeacht waar die plaatsvindt. Combineer een zakelijke laptop met een flexibele 2-in-1 tablet zodat je op elke locatie toegang hebt tot jouw Cloud-omgeving en Office 365 apps. Dustin helpt jou met het vinden van de juiste Microsoft services en apparaten.

Gedurende deze herfst is een uitgebreide selectie van Microsoft’s laptops, tablets, zakelijke 2-in-1 apparaten en accessoires extra scherp geprijsd om ervoor te zorgen dat jij je kantoor kan upgraden om alvast goed voorbereid het nieuwe jaar in te gaan.

Uitgelicht:
Microsoft Surface Pro 8 13” i5 16GB 256GB tablet

Je bent flexibeler dan ooit met de Microsoft Surface Pro 8. Schrijf in laptopmodus, presenteer met meerdere schermen in bureaubladmodus of teken een contract op het scherm in tabletmodus. Surface Pro 8 is een 2-in-1 laptop voor zakelijk gebruik die gemaakt is om zich aan te passen.

  • 16 uur batterijduur om ongestoord te werken
  • Wordt standaard met Windows 11 Pro geleverd

Dustin is vanwege zijn expertise op het gebied van Microsoft producten en software in de afgelopen jaren onder andere benoemd tot Gold Certified Partner, Gold Volume Licensing Partner en Silver Small Medium Business Cloud Solutions Partner. Bovendien zijn wij sinds 2015 Microsoft Authorised Education Partner. Wil je meer informatie over de producten van Microsoft? Dan helpen onze experts je graag.


Producten