De Autumn Sale bij Logitech

Logitech is bekend als fabrikant van kwalitatieve, zakelijke oplossingen op het gebied van computer-, laptop- en tabletaccessoires. De camera’s, headsets, muizen, toetsenborden en meer met ergonomische standaarden zorgen ervoor dat jouw werkdag gezonder en makkelijker wordt. Daarom is Logitech de beste keuze voor jouw kantoor.

Dit najaar zijn geselecteerde producten van Logitech extra scherp geprijsd bij Dustin zodat jij jouw bedrijf nog beter en meer ergonomisch kan inrichten. Hierdoor houd je meer energie over op een werkdag, en zijn je werkzaamheden minder zwaar voor je lichaam. De experts van Dustin helpen je graag bij het uitkiezen van de producten die jij nodig hebt. Als je meer vragen hebt over de producten van Logitech, neem dan direct contact op met één van onze Logitech experts.

Uitgelicht:
Logitech MeetUp conferentiecamera

MeetUp is de beste ConferenceCam van Logitech ontworpen voor kleine vergaderruimtes en teamruimtes. Met een superbreed gezichtsveld van 120° dat de hele ruimte omvat, is elke plaats dankzij MeetUp duidelijk zichtbaar. En door de drie ingebouwde microfoons met horizontaal gerichte straalvorming is de spreker altijd het beste te verstaan, ongeacht waar ze zitten.

  • 120° 4K Ultra HD camera met 30fps verversingssnelheid
  • Compatibel met MacOS en Windows

Dustin is preferred Logitech reseller. De reden dat wij preferred partner zijn, is omdat wij alle kennis in huis hebben van het Logitech productportfolio om jou van een deskundig advies te voorzien. Niet alleen voor grootzakelijk gebruik, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven.


Producten