De Autumn Sale van Lenovo

Van ThinkPad tot ThinkStation, het assortiment van Lenovo zorgt ervoor dat al jouw apparaten moeiteloos op elkaar kunnen worden aangesloten en elkaar ondersteunen. Hierdoor kun je bij Lenovo in één keer terecht voor alles wat je op kantoor nodig hebt, van computer tot docking station tot benodigde accessoires.

En gedurende dit najaar zijn de producten van Lenovo extra scherp geprijsd bij Dustin, waardoor jij de beste producten voor de beste prijs krijgt. Heb jij nog vragen over wat jouw kantoor nodig heeft en hoe Lenovo je daarbij kan helpen? Neem dan direct contact op met onze experts.

Uitgelicht:
Lenovo ThinkBook 15 15.6” i5 8GB 256GB SSD laptop

Vergroot het succes van je bedrijf met de 15,6" Lenovo ThinkBook 15", 2e generatie (Intel). Deze krachtige laptop is uitgerust met een ultramoderne Intel® Core™-processor van de 11e generatie en biedt een scala aan robuuste opslag- en geheugenopties. Slimme functies omvatten de geoptimaliseerde vergadertechnologie voor naadloos werken op afstand.

  • Makkelijk uit te breiden tot 2TB SSD opslag en 24GB werkgeheugen
  • 15.6” Full HD scherm met tot 100% sRGB-kleurengamma voor levensechte beelden

Dustin is gecertificeerd Lenovo PC Platinum Plus Partner. Dit speciale partnership houdt in dat wij alle kennis in huis hebben om jou van een deskundig advies te voorzien. Niet alleen voor grootzakelijk gebruik, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven.


Producten