De Autumn Sale van iiyama, bij Dustin

De monitoren van iiyama zijn ontworpen voor designers en zakelijk gebruikers. Het veelzijdige portfolio levert kwaliteit voor lange termijn zodat jij weet dat je van elke monitor langdurig gebruik kan maken en jouw kantoor voorzien is van de beste beeldkwaliteit.

Deze herfst zijn de geselecteerde monitoren van iiyama blijvend in prijs verlaagd om het upgraden van jouw werkplek nog interessanter te maken. De iiyama displays zijn van de beste kwaliteit en minimaliseren de ecologische voetafdruk van jouw kantoor waardoor ze je direct helpen met het besparen van energie en het verbeteren van de werkdag. Heb je meer vragen? Of wil je advies over de best mogelijke monitoren voor jouw kantoor? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij helpen je graag verder.

Uitgelicht:
iiyama ProLite 23.8” FHD IPS Business monitor

De Prolite XUB2492HSU is een stijlvolle 24” LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden.

  • In hoogte verstelbaar en uitgerust met pivot functie voor ergonomisch afstellen
  • Voorzien van EPEAT Silver en ENERGY STAR duurzaamheidscertificaten


Producten