De Autumn Sale van HPE bij Dustin

Hewlett Packard Enterprise is de partner op het gebied van dataopslag. Het uitgebreide assortiment zorgt dat er voor ieder bedrijf een oplossing te bieden is. HPE houdt jouw bedrijf en diens data veilig.

En gedurende dit najaar zijn geselecteerd producten van Hewlett Packard Enterprise extra scherp geprijsd waardoor jij jouw datacentra makkelijk kan upgraden om meer data veilig op te slaan. De experts van Dustin helpen je graag met het adviseren van de benodigde producten voor jouw bedrijf, of bekijk direct de producten van HPE op onze shop.

Uitgelicht:
Hewlett Packard Enterprise ProLiant DL20 Gen10 16GB server

De betrouwbare HPE ProLiant DL20 Gen10 Plus-server levert een compacte en veelzijdige server met verbeterde beveiliging. Implementeer de draagbare rack-vormfactor als een compact maar krachtig POS-platform in transport-, winkel- en horecaomgevingen, of als een flexibele configuratie voor maatwerk in omgevingen met beperkte mogelijkheden zoals ziekenhuizen of de overheid.

  • Voorzien van krachtige Intel Xeon E processor
  • Zeer korte diepte en daardoor makkelijk te installeren in bestaande systemen

Dustin is HPE Platinum partner en HPE Partner of the Year 2018. Als Hewlett Packard Enterprise expert bieden onze HPE gecertificeerde consultants je graag advies over de mogelijkheden om jouw huidige datacenter om te toveren tot een op HPE Helion gebaseerde hybrid cloud datacenter, die eenvoudig met jouw bedrijf meegroeit en dus klaar is voor de toekomst. En Dustin zorgt er ook voor dat de installatie, migratie en het 7x24 uur onderhoud op jouw datacenteromgeving is georganiseerd. Met scherpe SLA’s en een goede rapportage. Kortom; ook voor datacenter uitbreiding of vervanging is Dustin de partner waar je op kunt vertrouwen! Interesse? Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren je graag.


Producten