Scherp geprijsde Dell producten bij de Dustin Autumn Sale

Dell Technologies biedt oplossingen in alle vormen en maten, voor elk bedrijf. Hierdoor weet je dat je met de producten van Dell altijd lange tijd door kan werken, en ze tevens makkelijk kan upgraden. Op deze manier groeit Dell met jou en je bedrijf mee.

Deze herfst zijn de geselecteerde producten van Dell extra scherp geprijsd waardoor jij de best mogelijke deal krijgt. Zo helpt Dustin je goed voorbereid het nieuwe jaar in te gaan en ben je goed voorbereid op de verdere groei van jouw bedrijf. Combineer dus nu de krachtige zakelijke producten van Dell en de service van Dustin’s Dell-experts.

Uitgelicht:
Dell Latitude 5530 15.6” i5 8GB 256GB SSD laptop

Werk vol vertrouwen op de krachtige Latitude 5530 15" mainstream zakelijke laptop die ultieme prestaties combineert met schaalbaarheid en beveiliging. De 5000 serie is de meest duurzame Latitude serie ooit.

  • 15.6” Full HD monitor met 60Hz verversing
  • Krachtige Intel Iris Xe Graphics ingebouwde grafische kaart

Dustin is Dell Technologies Titanium Partner, de hoogst haalbare partnerstatus. De Dell Technologies specialisten staan klaar om jou te adviseren over alle Dell Technologies producten en oplossingen. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat.


Producten