Aruba's Autumn Sale bij Dustin

Door het toenemende gebruik van laptops, tablets en andere mobiele apparaten werken steeds meer mensen op verschillende werkplekken. Als ze contact maken met het bedrijfsnetwerk is het belangrijk dat dit veilig gebeurd. Hier helpt Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, bij. Aruba verzorgt alles wat jij nodig hebt om je netwerk bij alle mogelijke contacten veilig te houden.

Gedurende deze herfst zorgen Aruba en Dustin er samen voor dat jouw netwerk veiliger is dan ooit en dat met een selectie scherp geprijsde producten. Geef zo je bedrijf de upgrade die het verdient en wees nog beter voorbereid op mogelijke bedreigingen van buitenaf en ook van binnenuit. Heb je meer vragen? Neem dan direct contact op met onze experts en wij helpen je graag verder.

Uitgelicht:
Aruba Instant On AP22 2x2 Wi-Fi 6 Indoor WiFi access point

De Aruba Wi-Fi 6 AP22 access point levert hogere Wi-Fi snelheid, meer capaciteit en reduceert de latency tussen access points en devices voor een superieure Wi-Fi ervaring. Met de AP22 upgrade je het Wi-Fi netwerk om direct de performance van devices te verhogen en voorbereid te zijn om in de toekomst meer mobile en IoT apparaten aan te connecteren.

  • Ondersteunt extra encryptie en WPA2 en WPA3 beveiligingsalgoritmen
  • Tot 1GB overdrachtssnelheden mogelijk


Producten