Koop iPhone. Nu met flexibele financiering van Apple.

Apple-devices zijn innovatief en koploper op het gebied van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid: een win-winsituatie voor jouw bedrijf. Met de producten van Apple beschik je over de tools die jouw bedrijf nodig heeft je concurrentie voor te blijven, productief te blijven werken en veilig te ondernemen.

Met Apple devices kun je je bedrijf een grootse toekomst bezorgen en hoef je geen ingewikkelde financieringsroute te volgen. Bij Apple Financial Services kun je terecht voor een simpele, betaalbare financiering die perfect aansluit bij je bedrijf. Neem voor meer informatie contact op met Apple-specialisten van Dustin.

Uitgelicht:
Apple iPhone 14 Pro 128GB Space Black smartphone

Een magische nieuwe manier om je iPhone te gebruiken. Een essentiële veiligheidsfeature die levens kan redden. Een innovatieve 48 MP-camera voor verbluffend veel detail. Allemaal aangedreven door de ultieme smartphone-chip.

  • 6.1” OLED Full HD scherm
  • A16 Bionic processor

Dustin is Apple Authorised Enterprise Reseller; een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd. Zakendoen met een Authorised Enterprise Reseller staat garant voor ontzorging van A tot Z. Of het nu gaat om advies, implementatie of logistieke diensten, Dustin is hét adres voor Apple op de zakelijke markt.


Producten