Bekijk nu de producten van Acer's Autumn Sale

De producten van Acer zijn gemaakt om jouw bedrijf te ondersteunen bij alle werkzaamheden. De zakelijke Acer computers zijn krachtige apparaten die alles aankunnen, en door de toegankelijkheid van het ChromeOS besturingssysteem maken de Acer computers jouw bedrijf nog makkelijker te besturen en te beveiligen.

Gedurende deze herfst zijn geselecteerde producten van Acer nog scherper geprijsd. Hierdoor kun je nog makkelijker je kantoor upgraden door bijvoorbeeld over te stappen naar Chromebooks of Chromeboxen. Deze zakelijke apparaten worden aangestuurd met het ChromeOS besturingssysteem wat het mogelijk maakt alle apparaten te overzien, te upgraden, te beveiligen en bij te houden vanaf één centrale locatie. Koop daarnaast de Chrome Enterprise Upgrade om de ingebouwde zakelijke mogelijkheden van ChromeOS voor IT volledig te benutten door het beveiligen, beheren en voeden van cloudwerkgroepen. Dat betekent geavanceerde beveiliging om bedrijfsgegevens veilig te houden, flexibele configuraties om elke use case mogelijk te maken en vereenvoudigde beheer van apparaten en andere kritieke infrastructuur. Wil je meer informatie over hoe ChromeOS werkt, of over de producten van Acer? Neem dan direct contact op met onze experts en laat ons je helpen jouw IT-afdeling makkelijker te laten draaien.

Uitgelicht:
Acer ChromeBox CXi4 i3 8GB 64GB mini pc

Profiteer maximaal van deze mini-pc. De Acer Chromebox CXI4 draait op Google ChromeOS. Hij is eenvoudig in te stellen, biedt geïntegreerde bescherming tegen malware en beschikt standaard over allerlei premium functies van Google.

  • Zeer compacte mini-pc en daardoor makkelijk te plaatsen in elke kantoorruimte
  • Voorzien van uitgebreide hoeveelheid aansluitingen voor aansluiting van alle randapparatuur

Dustin is gecertificeerd Acer Platinum Partner. Dit speciale partnership houdt in dat Dustin je optimaal kan adviseren over alle Acer producten. Niet alleen voor zelfstandigen, maar ook voor middelgrote en grote bedrijven.


Producten