Alles wat je deze zomer nodig hebt

De truc is om een goede tablet of e-reader te vinden. Dan kun je lang genieten. Vergeet niet om een standaard te kopen, zodat je tablet stabiel staat als je aan het bingewatchen bent. En een hoes zodat hij zacht landt als je een powernap gaat doen.

Als je je omgeving wilt buitensluiten en in trance wilt raken, is een goede koptelefoon een must. En om te voorkomen dat je telefoon leegraakt, is een powerbank net zo vanzelfsprekend als aardbeien in de zomer.

We vergeten nu misschien wel het allerbelangrijkste. Wat heb je nodig om op vakantie een goede internetverbinding te hebben?

Het antwoord is een stabiel (mobiel) netwerk met voldoende bereik en voldoende capaciteit voor al je apparaten.

Chromebook. Als je er nog geen een hebt, koop er dan een. Waarom? Omdat hij als laptop en als tablet werkt, hij is licht en is hij gemakkelijk mee te nemen. Hij is gewoon perfect voor de zomer.

Op zoek naar een soort digitale detox? Kijk dan eens naar een smartwatch. Als er iets gebeurt, heb je toch nog toegang tot de buitenwereld. En je kunt je hartslag in de gaten houden en controleren dat deze laag genoeg is als je gaat ontspannen. Met een bandje dat bij je hangmat past, ga je als een kameleon op in je omgeving. Het doel is immers om je hangmat niet te verlaten.

Bestsellers