Managed Services

Je IT uitbesteed, gestandaardiseerd en veilig

Met onze Managed Services werkt je IT moeiteloos. Betrouwbare IT is veel meer dan een tool; het is een cruciaal onderdeel van je dagelijkse activiteiten en je organisatie. Wij zorgen ervoor dat je IT-infrastructuur veilig, gebruiksvriendelijk en robuust blijft – als een volledig IT-as-a-Service-pakket (ITaaS) of als afzonderlijke diensten, afhankelijk van je behoeften.

Dustin IT as a Service

Je IT compleet uitbesteden? Ons allesomvattende ITaaS-pakket voorziet in al je IT-behoeften, inclusief ondersteuning voor eindgebruikers. Zo kan jij je concentreren op je kernactiviteiten.

Bekijk het totaalpakket

Individuele Managed Services

Specifieke elementen van je IT uitbesteden? Met onze individuele Managed Services kun je kiezen wat je nodig hebt en gaandeweg meer diensten toevoegen.

Meer informatie hieronder

Individuele Managed Services

Niet elk bedrijf is klaar om haar hele IT-infrastructuur in één keer uit te besteden. Daarom bieden we ook individuele Managed Services met opties variërend van ondersteuning voor je eindgebruikers en technisch onderhoud, tot en met bescherming van je bedrijf tegen cyberaanvallen.

Bij Dustin kiezen we er bewust voor om gestandardiseerde diensten aan te bieden - beproefd, gestest, gebruiksvriendelijk en met onze ondersteuning op de lange termijn.

Bekijk ons aanbod:

Neem contact op met ons

Vul het onderstaande formulier in en een van onze specialisten neemt zsm contact met je op.