Chat

Voor iedereen die vaak onderweg is

Behuizing van magnesium uit één stuk. Absoluut betrouwbaar en gecertificeerd volgens >militaire normen, zodat je je laptop zorgeloos >mee kunt nemen.

Iconische kleur

Stijl is belangrijk op het werk. Dragonfly Blue straalt elegantie uit en weerspiegelt je unieke persoonlijkheid.

De veiligste pc's ter wereld8

Tal van veiligheidsfeatures zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging. Ze beschermen je pc voortdurend tegen veiligheidsrisico's, op BIOS- en browserniveau, op en onder het besturingssysteem.

Ontdek de vrijheid van flexibel werken

Werk op elke locatie dankzij een lange accuwerktijd. Blijf verbonden met de optionele Gbit-klasse 4G LTE4a en Wi-Fi 64b met Gbit-snelheid.

Laat veeleisende bedrijfsapplicaties sneller werken met een 8e-generatie quad-core Intel® Core™-processor23.

Intel® Core™ vPro® processor.

HP Privacy Camera5

Je hoeft je nooit af te vragen of er iemand meekijkt. Je sluit gewoon het cameraklepje.

Geïntegreerd privacyscherm

Houd stiekeme meekijkers op afstand met HP Sure View Gen36.

HP Multi-Factor Authenticate Gen3

Kies voor een optimale beveiliging met drie authenticatietools, waaronder vingerafdruk- en gezichtsherkenning2,7.

De veiligste pc's ter wereld8

Tal van veiligheidsfeatures zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging. Ze beschermen je pc voortdurend tegen veiligheidsrisico's, op BIOS- en browserniveau, op en onder het besturingssysteem.

HP Sure Sense9

HP heeft HP Sure Sense gelanceerd, een nieuwe endpoint securityoplossing voor zijn zakelijke laptopportfolio, op basis van kunstmatige intelligentie en deep learning. De securityoplossing zit standaard ingebakken op alle nieuwe zakelijke laptops die de Amerikaanse leverancier vanaf nu op de markt
gaat brengen.

HP Sure Click10

HP Sure Click blokkeert automatisch online aanvallen vanuit pop-up websites met malware of ransomware. Het is een hardware matig afgedwongen beveiliging voor webbrowsers waarmee je elk tabblad opent in een Micro Virtual Machine. Malware kan zo nooit iets veranderen aan andere tabbladen,
applicaties of het besturingssysteem.

HP Sure Start Gen511

HP Sure Start controleert de BIOS-code. Is het BIOS gekraakt, dan start HP Sure Start je apparaat opnieuw op en wordt een veilige ‘gouden kopie’ van het
BIOS geladen.

HP Sure Run Gen212

Het beveiligen van bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie is en blijft een constante zorg. Cybercriminelen passen steeds gesofisticeerdere technieken toe om zich toegang te verschaffen tot de netwerken van bedrijven en organisaties.

HP Sure Recover met Embedded Reimaging Gen213 (facultatief)

Geen enkel toestel is 100 procent veilig, hoeveel beveiligingsmaatregelen je ook neemt. Daarom is het van belang altijd een ‘image’ van je besturingssysteem te hebben. Met Sure Recover is het een fluitje van een cent om Windows te herstellen.

HP Manageability Integration Kit14

Ondernemingsgebruikers kunnen HP Sure Run eenvoudig op afstand beheren met behulp van de plug-in HP Manageability Integration Kit Gen24 voor Microsoft® System Center Configuration Manager. Hierdoor kan IT beleidsregels instellen
voor beveiligde processen.

1. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Je internetprovider kan hiervoor kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Zie https://www.microsoft.com/en-us/windows/.
2. Wordt apart of als optie verkocht.
3. Gebaseerd op compacte zakelijke convertibles met 8e generatie Intel® Core™ I U-processor, Windows Pro OS, vPro™ en een convertible (niet-verwijderbaar), onder 59 kubieke inches vanaf augustus 2019.
4. 4G LTE-module van Gbit-klasse is optioneel en moet in de fabriek worden geconfigureerd. De module is ontworpen voor downloadsnelheden tot 1 Gbps dankzij 5-carrier aggregatie en een kanaalbandbreedte van 100 MHz. Activering en een afzonderlijk aangeschaft servicecontract zijn vereist. Achterwaarts compatibel met HSPA 3G-technologie. Informeer bij je serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in jouw omgeving. De verbindings-, upload- en downloadsnelheden kunnen variëren en zijn afhankelijk van het netwerk, de locatie, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren. 4G LTE is niet op alle producten en in alle regio's beschikbaar.
4a. Wi-Fi 6 is achterwaarts compatibel met eerdere 802.11-specificaties. De specificaties voor Wi-Fi 6 (802.11ax) zijn voorlopig en nog niet definitief. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de laptop met andere 802.11ax-apparaten. Alleen verkrijgbaar in landen waar 802.11ax wordt ondersteund.
4b. Wi-Fi® met Gbit-snelheden is haalbaar met Wi-Fi 6 (802.11ax) bij de overdracht van bestanden tussen twee apparaten die met dezelfde router zijn verbonden. Vereist een draadloze router, afzonderlijk aan te schaffen, met ondersteuning voor 160 MHz-kanalen.
5. HP Privacy Camera is alleen beschikbaar op pc's met een HD- of IR-camera en moet worden geïnstalleerd in de fabriek.
6. Het geïntegreerde HP Sure View Gen3 privacyscherm is een optionele voorziening die bij aankoop moet worden geconfigureerd en die is bedoeld voor gebruik in liggende richting (landscape).
7. Voor HP Multi-Factor Authenticate zijn een 7e- of 8e-generatie Intel® Core™-processor, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN vereist. Voor drievoudige authenticatie is een Intel® vPro™-processor vereist.
8. Gebaseerd op HP’s unieke, uitgebreide, gratis beveiligingsfuncties en beheer met de HP Manageability Integration Kit van alle pc-aspecten, waaronder hardware-, BIOS- en softwarebeheer met Microsoft System Center Configuration Manager onder fabrikanten met meer dan één miljoen verkochte units per jaar in november 2016 op HP Elite pc's met 7e-generatie en hogere Intel® Core®-processors, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN.
9. Voor HP Sure Sense is Windows 10 vereist. Zie productspecificaties voor beschikbaarheid.
10. HP Sure Click is beschikbaar op bepaalde HP platforms en ondersteunt Microsoft® Internet Explorer, Google Chrome™ en Chromium™. Ondersteunde bijlagen zijn Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) en pdf-bestanden in de modus Alleen-lezen.
11. HP Sure Start Gen5 is beschikbaar op bepaalde HP pc's met Intel®-processors. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
12. HP Sure Run Gen2: Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.
13. HP Sure Recover met Embedded Reimaging Gen2 is een optionele feature die bij aanschaf moet worden geconfigureerd. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid. Niet beschikbaar op platforms met meerdere interne opslagstations of Intel® Optane™. Om te voorkomen dat je gegevens verliest, moet je een back-up maken van belangrijke bestanden, gegevens, foto's, video's enz.
14. De HP Manageability Integration Kit kan worden gedownload vanaf https://www.hp.com/go/clientmanagement.
15. Internetservice is vereist en moet apart worden aangeschaft.
16. Voor het bekijken van video's via een USB-C™-verbinding is een pc vereist met een USB-C™ DisplayPort™ Alt-Mode of Thunderbolt™. Levering van voeding via USB-C™ tot 100 Watt tussen beide poorten bij gelijktijdig gebruik, maximale individuele capaciteit van 85 Watt op beide poorten. Zie het uitgangsvermogen in de QuickSpecs van het product voor exacte specificaties, de pc moet compatibel zijn met de voedingsuitgang van het display.Voor Pass-through opladen is een notebook of tablet vereist met USB-C™ AC-adapter. Bij de hub is een netvoedingsadapter niet inbegrepen.
17. Langdurig gebruik van een headset op hoog volume kan beschadiging van het gehoor veroorzaken. Zet het volume lager en luister minder lang op volle sterkte om de kans op gehoorbeschadiging te beperken.
18. Host moet het Thunderbolt™ 3- of DisplayPort™-Alt-modusprotocol ondersteunen via de USB-C™-poort. Het HP Thunderbolt™- dockingstation G2 is ontworpen volgens de USB-C™/Thunderbolt™-industrienormen en ondersteunt opladen en poortreplicatie voor notebooks met geïmplementeerde USB-C™- en Thunderbolt™ 3-industrienormen. Voor Thunderbolt™ 3-hostsystemen is Thunderbolt™ 3-software vereist (minimaal SW17.x). Voor het automatisch schakelen tussen headsets moeten ethernet- en audiodrivers op niet-HP Windows-systemen afzonderlijk worden geïnstalleerd. Drivers zijn beschikbaar op de HP website. Voor MacOS levert HP geen ethernet- en audiodrivers. Firmware-updates alleen op Windows-hostsystemen. De volgende functies werken niet op niet door HP ondersteunde of niet-HP notebooks: Aan-uitknop om het systeem in te schakelen of te activeren; Wake on LAN vanuit warm en koud dock; Wake on LAN vanuit S4/S5; MAC Address Pass-Through S0, S3, S4, S5, warm en koud dock. Systemen die meer dan 100 W vermogen nodig hebben, moeten op een afzonderlijke netvoedingsadapter voor notebooks worden aangesloten. Deze worden apart verkocht.
19. Het verbonden apparaat heeft 5 V op 3 A nodig voor 15 W voeding voor het display. Het bekijken van video's via een USB-C™-verbinding vereist een apparaat met een USB-C™ DisplayPort™ Alt-Mode of Thunderbolt™.
20. Voor Pass-through opladen is een notebook of tablet met USB-C™-netvoedingsadapter vereist. Bij de hub is een netvoedingsadapter niet inbegrepen.
21. Slot wordt apart verkocht Slot wordt apart verkocht.
22. Pen wordt apart verkocht.
23. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwareapplicaties zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.

Intel, het Intel logo, Intel Core, Intel vPro, Core Inside en vPro Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.