Apple Business Manager

Apple Business Manager

Apple Business Manager is een webportaal dat IT-beheerders een snelle, soepele manier biedt om Apple-apparaten in gebruik te nemen die je organisatie rechtstreeks van Apple of van een deelnemende en door Apple geautoriseerde reseller (zoals Dustin) heeft gekocht. Je kunt apparaten automatisch bij je MDM-oplossing (Mobile Device Management) aanmelden zonder ze fysiek aan te raken of gereed te maken, voordat gebruikers ze in ontvangst nemen.

Automated Device Enrollment (ADE), voorheen Device Enrollment Program (DEP), is een onderdeel van Apple Business Manager. ADE is de snelste en simpelste manier om iPads, iPhones, Macs en Apple TV’s te implementeren en te configureren. Dit programma is een ‘zero touch’ service van Apple die het implementeren en configureren van meerdere devices heel eenvoudig maakt. Dit zal jouw IT en medewerkers veel tijd en stress besparen!

Een ander belangrijk onderdeel van Apple Business Manager is “Apps en Boeken”. Hiermee kun je eenvoudig apps en boeken zoeken, in grote volumes inkopen en distribueren binnen je organisatie. Of de medewerkers van je organisatie nu met iPhone, iPad of Mac werken, je kunt ze prachtige, kant-en-klare materialen bieden via flexibele en veilige distributie-opties. Ook kun je B2B-apps voor iOS op maat kopen, die speciaal door externe ontwikkelaars voor je organisatie zijn ontwikkeld en die je via de VPP-store kunt kopen.

Voordelen ABM

Vereenvoudiging configuratie

Zero-touch

Eenvoudig beheer

Sneller aan het werk met devices

Snelle implementatie

De beste beveiliging

Aanmelden voor Apple Business Manager

Je organisatie aanmelden voor Apple Business Manager is eenvoudig. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  • Navigeer naar https://business.apple.com/#enrollment
  • Vul de gevraagde bedrijfsgegevens in 
    • Het aanvragen van het DUNS nummer van je organisatie gaat het snelst via deze (Duitse) website.
  • Klik op “Ga door” 
  • Klik op “Verstuur”.
  • De aanmelding voor Apple Business Manager is nu ingediend. De aanmelding wordt gecontroleerd door Apple en onderdeel van de controle is een verificatie van de opgegeven verificatiepersoon. Er wordt doorgaans binnen 5 werkdagen contact opgenomen vanuit Apple.
  • De aanmelding is nu voltooid en je hebt toegang tot Apple Business Manager. Wel dient Dustin nog toegevoegd te worden als reseller (zie onderstaande reseller nummer), zodat wij namens jullie organisatie devices mogen registreren. Indien je achteraf een reseller nummer wilt toevoegen, dan kan dat door te navigeren naar “Instellingen”, “Instellingen van Apparaatbeheer”. Hier kan een extra reseller nummer worden ingevoerd. • Apple Reseller nummer Dustin: 4B4F690

Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

088 – 011 82 82
Bereikbaar tussen 09:00 – 16:00

Verstuur bericht
via ons contactformulier