IT-beveiliging gaat niet alleen over firewalls en andere netwerkoplossingen, het gaat ook over het beschermen van de computers van het bedrijf tegen dieven. Hier vind je alles, van kaartlezers tot kabelsloten en andere diefstalbeveiliging.

Kaarten

Als je niet wilt dat onbevoegden toegang krijgen tot de inhoud van je computer, kun je het beste gebruikmaken van kaarten en kaartlezers om de beveiliging te verbeteren. Onder de categorieën Smartcards en kaartlezers vind je alles wat je nodig hebt om de beveiliging te verbeteren met behulp van smartcards.

Kabelsloten

Kabelsloten associeer je waarschijnlijk met het merk Kensington en de bekende Kensington-sloten. Je kunt ze gebruiken met computers en andere apparatuur met een speciaal gat waar je de draad in klikt en vergrendelt.

Kabelsloten en veiligheidskabels gebruik je meestal als je op pad bent om je computer of andere apparatuur te beveiligen. Er zijn ook sloten voor desktops en vaste installaties. Je vindt ze in onze categorieën op deze pagina.

Lockboxes

Heb je een doos nodig om je laptop in op te bergen als je van kantoor weggaat? Of heeft je kantoor misschien een grotere afsluitbare kast nodig voor meerdere computers tegelijk? Zo ja, dan vind je hier wat je zoekt.

We hebben ook veel verschillende dozen en sloten voor desktopcomputers, waardoor het voor dieven moeilijk wordt ze mee te nemen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een specifiek model of hulp nodig hebt. Wij helpen je graag het juiste beveiligingsproduct voor je bedrijf te vinden.

Filters