Een Windows tablet is veel meer dan alleen een tablet. Windows tablets kun je vergelijken met laptops in plaats van met andere soorten tablets.

Een Windows tablet is perfect voor wie echt mobiel wil zijn en vaak onderweg wil werken in plaats van alleen aan een bureau op kantoor. Je hoeft er alleen maar een toetsenbord bij te kopen, zodat je hem als tablet of laptop kunt gebruiken. Daarom zijn er verschillende modellen die al samen met een toetsenbord worden verkocht. Er zijn ook modellen waarbij het toetsenbord een ingebouwde extra batterij heeft, zodat je heel lang kunt werken zonder op te laden.

We hebben een brede selectie van verschillende Windows tablets, zodat je altijd het juiste product kunt vinden. We hebben tablets van onder andere HP, Lenovo, Dell, Acer en natuurlijk verkopen we ook Microsoft's eigen tablet, de Microsoft Surface.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een specifiek model of hulp nodig hebt. Wij helpen je graag de juiste tablet voor je bedrijf te vinden.

Filters

Panasonic Toughbook G2 10.1" 512Gb Wifi Black 10.1" Core i5 512GB 16GB Zwart
Product-ID 5011306819 Onderdeelnummer fabrikant FZ-G2AZ00PT4
  • Diagonale afmeting 10.1 "
  • Type Core i5
  • Grootte geïnstalleerd 512 GB
  • Grootte geïnstalleerd 16 GB
Artikel niet op voorraad
€ 2.649,50Excl. btw

Toont 1 van 1 producten