Desktops komen standaard met fabrieksgarantie, maar voor veel zakelijke gebruikers is dat niet voldoende. Aanvullende desktop PC garantie of een garantie uitbreiding is meestal wenselijk.

De standaard garantie van een desktop PC is meestal 1 tot 3 jaar. Dit betekent dat de fabrikant verantwoordelijk is voor het repareren of vervangen van het apparaat als er zich binnen dat jaar fabricagefouten of defecten voordoen. Let er hierbij op dat dit niet het gevolg mag zijn van verkeerd gebruik, ongevallen, waterschade of andere fysieke schade die door de gebruiker is veroorzaakt. Afhankelijk van wat er gerepareerd moet worden, verschilt de reparatieduur van enkele dagen tot enkele weken. Dat is veel te lang als je de desktop zakelijk gebruikt. Daarom raden wij je aan om een aanvullende desktopgarantie aan te schaffen.

Wanneer je kiest voor een aanvullende garantie voor je desktop PC, biedt deze uitgebreidere dekking en snellere reparaties. Populaire aanvullende garanties voor zakelijk gebruik zijn onder andere: On-Site Repair en Next Business Day Support. Bij ‘On-Site Repair’ krijg je technische ondersteuning op locatie en wordt het defect ter plekke opgelost. Bij ‘Next Business Day Support’ krijg je binnen een werkdag na de melding hulp, zodat de downtime tot een minimum wordt beperkt. In sommige gevallen is er ook een ‘Express Exchange Service’ beschikbaar. Hierbij krijg je een vervangende desktop PC ter beschikking terwijl het defecte product wordt gerepareerd.

Wil je aanvullende desktop PC garantie kopen? Bij Dustin vind je verschillende garantie uitbreidingen. Zoek vóór aanschaf uit welke garanties voor jouw desktop geschikt zijn.

Filters